Atlas massage

Wat is: Atlas massage

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor. Vaak worden knopen hardhandig weggemasseerd, wat met veel pijn gepaard gaat en dat is meestal geen pretje.

Met de korte ontspannende Atlas massage is 10 minuten masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat! Met de Atlas massage wordt met een speciale techniek de wervels engewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen en de klachten te laten verdwijnen. Op deze

manier kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperking in het naar links en rechts kijken etc., snel en effectief, maar op een

uiterst zachte en veilige manier worden verbeterd. Onze Atlasmassagetechniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast. Zonder te kraken of hulpmiddelen en dus, in vrijwel alle gevallen, zonder vervelende napijn of een beurs gevoel.

Atlas massage

€ 12,50

Atlas Strippenkaart 5x

€ 55,-

Atlas Strippenkaart 10x

€ 100,-


Wat is: Dorn methode


De Dorn methode is een vriendelijke en zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die gebruikt kan worden bij problemen, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. Het uitgangspunt van de Dorn methode is het beenlengteverschil, waardoor vaak een bekkenscheefstand ontstaat. Dat heeft weer een hele reeks klachten tot gevolg in het heiligbeen, heupen, knieën, voeten, nek maar ook darm- en blaasproblemen. Bij de Dorn methode wordt het langere been op een natuurlijke manier korter gemaakt.

Door middel van zachte, dynamische druk wordt geprobeerd om wervelscheefstand en beenlengteverschil op te heffen dan wel te verbeteren. In tegenstelling tot "kraken" is de Dorn methode een milde behandeling. Er wordt met olie op de blote huid gewerkt. Met de duimen worden de wervels op een voorzichtige manier op hun plek terug gedrukt. Alle correcties worden gedaan tijdens een dynamische beweging. De cliënt beweegt zich: hij pendelt met zijn been of arm of hij draait het hoofd naar links en rechts. De beweging houdt de spieren bezig en "leidt ze af". Op deze manier kunnen de spieren de correctie niet tegenwerken.

1e behandeling

Dornmethode 60 min

€ 50,-

Herhaal behandeling   

(incl massage) 30 min

€ 37,50

Contact