Massage

Ontspanning is een manier waarop het lichaam zich herstelt van zware inspanning, lichamelijk of geestelijk. Een ontspanningsmassage helpt o.a. om de energiestroom te verbeteren, de spieren te ontspannen en te voorkomen dat ze vast komen te zitten en het versterkt ons immuunsysteem.

De massages die we geven worden aangepast aan de persoon en de vraag van wat het lichaam nodig heeft. Hierdoor is iedere massage diepwerkend en ontspannend.

Tijdens onze kennismaking bespreken we wat we voor u kunnen betekenen en welke massage het beste bij u zal passen. In de prijslijst ziet u een overzicht van de behandelingen die we geven.

Betalingen dienen te worden voldaan aan de balie en kunnen per pin of contant worden voldaan.

Gun uzelf een massage en maak een afspraak om te ervaren wat ontspanning voor u kan doen.

Prijslijst Massage

Sport massage€ 30-

Ontspannings massage per 30 minuten te boeken. Deze massage is uiteenlopend van nek, schouders,rug, benen, armen en gezicht. Vraag uw masseur naar de mogelijkheden

Hotstone massage€ 75-


Warmwaterkussen massage€ 27,50


Massage complete lichaam op een kussen gevuld met warm water. Ideaal voor zwangere dames of als u niet op uw buik kunt of mag liggenMassage complete lichaam met hete stenen incl hotstone voetmassage van c.a. 90 minuten

Atlas massage€ 15-

Door een nieuw ontwikkelde techniek op het gebied van nek en schouderklachten wordenpijnklachten, scheefstand vannekwervels, de wervels tussen de schouderbladenen beperking van links naar rechts in eenkorte tijd behandeld. Deze 10 minuten durende zachtemassage zal u een verbluffend resultaatgeven en uw pijnklachten verhelpen ofverminderen (ligt aan de pijnklacht)

Lumbaal massage€ 15-

Door een nieuw ontwikkelde techniek op het gebied van rug en lage rugklachten worden pijnklachten, scheefstand en scheefstand van de wervels in korte tijd behandeld. Deze 15 minuten durende zachte massage zal u eenverbluffeld resultaat geven en uwpijnklachten verminderen of verhelpen(ligt aan de pijnklacht)

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, bel of mail gerust.

Contact