ZONNESTUDIO SUN    KORTE VEENTEWEG 8161PC EPE

06-40126252

Zonnebanken studio Sun Epe

In onze zonnestudio zon je onder luxe zonnebanken van het met Luxura. Deze zonnebanken zijn van topklasse en staan garant voor indrukwekkende bruiningsresultaten. Wil je tijdens het zonnen aan huidverbetering werken? Geen probleem, één van onze zonnebanken bevat een combinatie van krachtige blauwe UV lampen en rode Collageen lampen. Zo werk je aan een mooi kleurtje en krijg je ook een vitamine D boost, het verminderen rimpels en fijne lijntjes. Uiteraard bieden wij ook een ruim aanbod zonnecosmetica, waaronder zonnebrandcréme van o.a. Devoted en Tannymaxx met hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huidverbeterende ingrediënten.

X5 Collatan 1200

De Luxura X5 zonnebank bevat naast blauwe UV-lampen om pigment aan te maken dus bruin te worden ook rode collageen lampen. Hierdoor nemen rimpels duidelijk en zichtbaar af wordt de huid egaler en zachter. Door de combinatie met extra krachtige blauwe UV lampen gebeurt dit zonder concessies te doen in het bruiningsresultaat.

Luxura GT 1400

De Luxura GT is uitgerust met UV-lampen van 180 watt die gelijk staan aan de 1600 prestige van Ergoline. Door de hoogte van de zonnebank en het voorgevormde ligbed kom je helemaal tot rust tijdens je sessie en stap je makkelijk in en af. Door de sterkte van de UV-lampen staat deze zonnebank bekend als snelbruiner waardoor je 3 keer sneller bruint als op een gewone zonnebank.

Exstra uitleg over de nieuwe Collatan zonnebank bij zonnenstudio Epe

De Luxura X5 zonnebank bevat naast blauwe UV-lampen om pigment aan te maken ook rode collageen lampen. In de wetenschap wordt licht onderverdeeld in bandbreedtes. Het rode collageenlicht bevindt zich rond de frequentie van 633 nanometer. Hierdoor dringt het licht van collageenlampen tot wel 5 milimeter diep in de huid door, waar het blauwe UV licht maximaal 3 milimeter diep komt.

In deze onderste huidlagen stimuleert het rode licht de aanmaak van collageen en elastine. Zo worden (fijne) lijntjes en rimpels geëlimineerd, huidbeschadigingen hersteld, de doorbloeding versterkt en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Hierdoor nemen rimpels duidelijk zichtbaar af en wordt de huid egaler en zachter. Door de combinatie met extra krachtige blauwe UV lampen gebeurt dit zonder concessies te doen in het bruiningsresultaat.